Min handväska

Jag tänkte att ni ska få se vad jag har i min handväska. Mest för att jag är instängd i en bil de närmsta två timmarna och där finns det inte så mycket att fotografera. Ni undrar säkert vad jag har i handväskan, för innehållet speglar en kvinnas personlighet sägs det ju. Egentligen vet jag inte om det sägs så, jag hittade på den biten, men det låter troligt att det finns någon som säger så.

I min handväska har jag alltså en börs och en mobiltelefon. För att jag ska kunna köpa saker och ringa till folk. En blyertspenna behöver man när man löser korsord. Kulspetspenna behöver man när man är på en affär och de frågar om man har deras bonus/lojalitetskort och man inte har det. Då behöver man en kulspetspenna för att fylla i blanketten för att få ett kort. Hårsnodd ska man alltid ha med sig om man akut måste sätta upp håret. En gammal post-it lapp kan vara bra att ha utifall att man kommer på en uppfinning som man ska patentera och behöver skriva upp idén innan man glömmer den. Lösa tiokronor är bra att ha om man behöver få loss en kundvagn från de andra kundvagnarna.

Just nu är min handväska lite tom. I vanliga fall har jag även en blöja och lite våtservetter med mig. Utifall att någon skulle bajsa i brallan. Ibland bär jag också omkring på någon sorts plastgubbe eller mjukdjur, man vet aldrig när de kan komma till användning.

Som ni märker har jag inget smink i handväskan. Jag behöver inte det, för jag är så snygg ändå utan. För att inte tala om min vackra personlighet.

4 thoughts on “Min handväska”

  1. Jag trodde liksom att du var instängd i ett stillastående fordon i väntan på något, men att åka sträckan från Umeå är också tråkigt – fast på ett annat sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *