Min hjärna har exploderat

Jag stängde minsann inte av tvn efter Pitehavsbadssåpan. Jag tittade även på Hollywoodfruar. Därför borde jag kunna göra en liten recension av det också.

Det går tyvärr inte. Min hjärna exploderade. Det blev helt enkelt för mycket även för min mottagliga hjärna.

Nu tror ni kanske att detta beror på Gunilla. Ack nej. Det var Maria Montazamis information overload om frukostflingor som blev för mycket. SJU flingpaket! Eller var det nio? Jag måste helt enkelt samla mig.

Om jag har tid att se om just den biten på TV3play imorgon ska jag försöka plita ihop ett inlägg om dessa flingor och relaterade viktiga ämnen. Hoppas inte för mycket dock. Det är inte säkert att jag någonsin återhämtar mig tillräckligt för att kunna sätta ner mina tankar i skrivna ord.

Just nu känner jag bara kaos. Jordgubbsfrukostflingekaos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *