Modetips

Jag måste bara berätta om en kofta som jag köpte för ett tag sedan. Jag ÄLSKAR den. Den kommer från Esprit de corp och är en blå patentstickad kofta.

Denna kofta är ett fantastiskt basplagg som passar till ALLT. Ja i alla fall till både ljusa och mörka jeans. Till jeansshorts, jeanskjol och även till mjukbyxor. Om man lämnar huset i koftan och mjukbyxor har maken påpekat att det minsann inte är koftan det är fel på. Sedan jag köpte den har jag emellanåt nästan bott i den.

Den är lätt att ta på och av, håller en varm men inte för varm och den sticks inte. Jag minns inte riktigt vad den kostade, men jag har för mig att det var kring 600 kr. Jag har fått valuta för varje öre kan jag berätta. Kan inte riktigt läsa tvättlappen, men en sådan här fantastisk kofta måste ju bara vara av 100% bomull.

Jag har haft den ett tag nu så den börjar ha några små skavanker. En knapp har lossnat och det är tre stora hål i kragen, men den sitter kvar än.

Var kan ni också köpa denna fantastiska kofta? undrar ni förstås nu. Jag tror inte att ni kan det, för den är inte köpt på 2000-talet. Jag köpte min på NK i maj 1999. Om ni ändå vill härma min stil så går det dock bra med vilken blå kofta som helst.

 

2 thoughts on “Modetips”

    1. Jag funderade ett tag på att posera i den. Men inlägget handlar ju om koftan så jag var lite oroad att mina jeans eller t-shirt skulle stjäla uppmärksamhet från koftan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *