Morsan tycker att vi ska ta med bitsocker till Stockholm

Morsan och farsan använder inte bitsocker. Förra gången vi var här köpte vi ett paket bitsocker. Gången innan det köpte vi också ett paket bitsocker. När maken kom upp häromveckan köpte han ett nytt paket med bitsocker utan att kolla om det fanns något socker.

Så morsan och farsan hade tre nästan fulla paket med bitsocker. Det där har morsan kommenterat ett antal gånger sedan maken köpte bitsocker. Å igår började hon tycka att vi skulle ta lite bitsocker till Stockholm.

Vi hade en längre diskussion om hur mycket bitsocker vi skulle ta till Stockholm. Jag tyckte att vi kunde lämna ett nästan fullt paket här så att det finns socker nästa gång vi kommer hit, också tar vi två nästan fulla paket till Stockholm. Morsan däremot var mycket bestämd om att vi bara borde lämna ett halvt paket bitsocker här och ta resten med oss.

Igår när vi packade bilen var morsan väldigt rädd att vi skulle glömma att packa bitsockret. Flera gånger frågade hon om vi kommit ihåg bitsockret. Så nu vet ni det. Just nu befinner sig två paket bitsocker någonstans på E4an mellan Jävre och Stockholm.

Bitsocker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *