När jag minglade hos Tistel

Det fanns ingen röd matta, inga fyrverkerier och jag fick ingen Tistel-award. Men nu var det ju inget bloggmingel heller. Snittar och vin fanns det däremot. Fast till Norrfjärden måste man ju köra bil så jag drack Fanta, men det gör ingenting för jag kan ha kul utan sprit. Dansar nykter gör jag däremot inte, och inte onykter heller, jag dansar överhuvudtaget inte.

Eftersom det är inredningstema här i veckan så ska jag dock inspirera er litegrann och visa vad ni kan köpa på Tistel. Så här ser det ut i entrén. Jag tror att den där stora buddhan tillhör butiksinredningen och inte är till salu. Fast det är ju inte sant. För allt är till salu if the price is right. Om du verkligen vill köpa den så är det ju bara att höja budet uppåt tills Pernilla tar det.

Folket som minglade omkring på tillställningen ville inte vara med på min blogg. Så fort jag dök upp med kameran så drog de. Så jag gick mest omkring som någon annan Billy-no-mates när alla flydde när jag kom med kameran. Jag gillar ändå inte att prata om vädret, vi vet ju alla att regnet öser ner och det är förfärligt, så knepet med kameran kanske jag kör på fler tillställningar i framtiden.

Kusin Pernilla har en butik att marknadsföra så henne lyckades jag i alla fall tvinga att vara med på bild. Att jag hade en skylt gjort av plåt i handen när jag pekade vart hon skulle stå var bara en slump. Det är alltså kvällens värdinna och Tistels nya ägarinna längst till vänster. Också smygfotade jag några i kassan när de inget märkte.

Bordet där till höger med smycken, det konstaterade jag med en gång att det är inte barnsäkert. Jag ska ta med stumpan till butiken och visa Pernilla vad jag menar. Teleskoparmarna kommer att få tag på en av de där svarta tofsarna på nolltid. Butiken är däremot väldigt maken-vänlig. Hit kan ni ta med era karlar. Förutom den där soffan i bakgrunden finns det flera fåtöljer och stolar som männen kan sitta på och vila medan ni funderar vilken kruka som kommer att passa bäst i ert fönster.

Blommor finns det också. Både billiga och dyra. Om du tex är man och är mycket nöjd med din mönsterhustru kan du köpa en lyxbukett för 279 kr. Om du är mindre nöjd och har en fru som typ får lov att duga för att du inte orkar byta, då finns det även rosbuketter för 99 kr. Maken han har ju ingen mönsterhustru men han vet ändå bättre än att komma hem med det senare till mig.

Om ni kände er inspirerade av mina oljekannor igår får ni skynda er för det fanns bara fyra kvar när jag åkte hem. Skulle de vara slut kan ni köpa lite färgad sand. Om ni som jag har ett barn som ska hälla ut allting kan ni använda den till att färga upp sandlådan. Annars tror jag att man typ häller det in ett glas och ställer dit ett värmeljus. Nått sånt får ni dock inte se här på min blogg för ljus i sand är inte min inredningsstil. Hästhuvudet i övre högra hörnet har jag tänkt ska dyka upp i ett helt eget inlägg här på bloggen senare i veckan.

Dessutom har butiken erbjudanden så här i samband med ny-öppnandet. Saker som är billigare än vanligt alltså. Fågelholkarna nedan finns i rosa och vitt och kostar 69 kr. Dvärgarna som kostar 159 kr tror jag egentligen är någon sorts trädgårdstomte som man ska ställa på gräsmattan eller i blombänken så att han kikar ut bland bladen. Om jag hade en skulle jag dock använda den som dörrstopp så att ytterdörren inte blåser igen.

Spegeln längst till höger är på rea och kostar 300 kr. Det är en bra spegel för när jag kollade i den då stod det en dö-snygg fjälla där. Jag vet inte hur det ser ut när ni kollar i den men det är nog en magisk spegel.

Och med tanke på min skönhet så sitter ni väl och undrar vad jag hade på mig för outfit igår va? Jag hade matchat ett par jeans med lappar i baken med en svart t-shirt från Gaps collection 2009. Till det hade jag ett par sandaler och en kofta från HM i nått sorts konstmaterial som gör att man blir helt statisk. Bild? Jo, jag har en. Men jag blev inte lika vacker på bilden som jag var när jag kollade mig i den magiska spegeln så den får ni inte se.

2 thoughts on “När jag minglade hos Tistel”

  1. Sjaelva iden att Buddha dyrkas i Jiver aer ganska kul. Sjaelvutplaanade under the midnight sun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *