Ni röstar fel

Alltså, efter de första rösterna på Facebooksidan så ser det ut som att ni röstar lite fel. Det är MYCKET roligare när maken tappar bort bilar än när jag gör det.

Historien när han tappade bort bilen har jag bilder som jag kan illustrera med. Bilder på en bister polisman. När jag tappade bort en bil så fick jag bara prata med en bister poliskvinna på telefonen. Inga bilder alltså.

Historien om mig i högklackat involverar en båt utan toalett. Och när jag lipade över att jag inte fick en taxi så stirrade massor med iskna Italienare på maken som om de trodde att han hade gett mig ett kok stryk. Det hade han inte. Han hade bara släpat med mig på en långpromenad som tog så länge att jag fick solsting.

Varför skulle ni vilja höra om när jag tappade bort en bil när ni kan få höra någon av de andra historierna? Ibland förstår jag mig faktiskt inte på er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *