Nu är det då alltså REA i butiken

Jag är lika förvånad som er. Börjar ni vara less på det här med rean? Då kan ni tänka er hur det känns för mig.

Fick ett nytt email från kundtjänst igår.

“Tack för ditt mail. Det verkar något besynnerligt att det inte visas för dig men för mig, med samma läsare och version. Prova att skapa en helt ny kampanj och se ifall det ändrar något i frågan. Återkom till oss om det kvarstår. “

De stängde alltså ärendet utan att lösa det och överlämnade allt i mina egna kompetenta händer. Jag orkade i alla fall inte göra om allting från början sent på eftermiddagen igår. Det var dax för fredagsmys.

Så nu satte jag mig ner för att göra om allting från början. Då helt plötsligt var det rea i butiken! Det har det ju i och för sig varit ett tag, men ingen har kunnat se det eftersom kategorierna visade de ordinarie priserna. Men nu syns rean i butiken.

Kolla här vilka fynd. Jag går ut i solskenet så länge och funderar ut något vardagligt som jag kan berätta för er senare idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *