Nu är jag att räkna med på Instagram

Det känns som att jag har kommit igång med Instagrammandet nu. Tre gånger har jag Instagrammat idag. Det höll på att bli fyra, men jag kontrollerade mig själv när jag satt på en buss. Trots att det ryckte i fotofingret så motstod jag frestelsen att ta ett foto på de där hällorna i taket och Insta iväg det med texten “Buss!”.

Jag har jobbat litegrann på min Instagramprofil. Nu har mitt konto en beskrivning som säger så här;

Helt omotiverade och självupptagna foton i hopp om gillningar och bekräftelse. Livet ur en lite förskönad vinkel fast med taskig blixt.

Det är lite tråkigt att jag bara har tio följare. Det blir så få gillningar då och då skulle ju folk kunna tro att jag inte är populär. Det är den ENDA anledningen till att jag inte får så många gillningar. Jag föredrar att tänka på mig själv som litegrann av Instagrams kulturelit. Lite svår att förstå men ändå ett geni. Men blanda för guds skull inte ihop mig med Woody Allen eller Ingemar Bergman. Jag antastar inte barn eller skapar verk som är så tråkiga att folk får lust att ta livet av sig.

För er som är kulturellt lagda och vill följa mig på Instagram heter jag sepamig. Jag vet inte hur man länkar till Instagram, ni får söka.

Här är mina bidrag till Instagram-världen idag. Men tro inte att jag tänker skämma bort er och lägga ut dem här på bloggen varje dag så att ni slipper följa mig där. Se det som gratisprover. Ni får bara se fotona, om ni vill läsa poesin jag skrivit som bildtext så är det Instagram som gäller.

Från jobbet. Nu när jag har sagt upp mig känner jag att det värsta som kan hända om någon märker att jag Instagrammar på arbetstid är att jag får sparken.

Gul lapp

På väg hem tog jag den här bilden av en sopkorg. Den ser kanske inte så märkvärdig ut men jag Instavädrade den också så att alla kunde se vad temperaturen var och att det regnade. Det var därför jag åkte buss.

Sopkorg

Och när jag hade uppdaterat min profil så la jag upp en bild på en bukett underbara tulpaner.

Vilda tulpanerSom sagt. Allt ni saknar i ert Instagram-flöde får ni om ni följer mig. Om jag får tre nya följare innan frukost imorgon utlovar jag frukost på Instagram. Fem så blir det lunch också och om vi når tio har ni mitt hedersord på att det även blir middag.

 

2 thoughts on “Nu är jag att räkna med på Instagram”

    1. Japp, nu ska jag bara snatta något på Coop eller ICA som kostar mer än 3 kr så att jag kan bräcka dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *