Nu har jag shoppat igen

Det här är inte bara en blomma på en pinne.

Det är också en kapsylöppnare.

Dessutom är det en hushållspappershållare.

Det här tyckte jag var himla praktiskt. För nästan varje gång jag ska ta en bit hushållspapper så brukar jag tänka “jag skulle behöva en kapsylöppnare också, TÄNK så bra om det satt en här på hushållspappershållaren”. Nu behöver jag inte tänka så längre, för nu har jag en kapsylöppnare på hållaren.

Var kan ni då få tag på denna finurliga hållare i er strävan att göra om ert hem till en kopia av mitt? Ja inte vet jag. Jag köpte min på kyrkmarknaden i Öjebyn men inte frågade jag gubben som sålde den var han vanligtvis håller hus. Ni får väl googla och se vad ni hittar på nätet.

Dagens rutschkana ligger på Västra Kajen i Piteå.

3 thoughts on “Nu har jag shoppat igen”

  1. Det där händer mig nästan hela tiden, fast tvärtom liksom- varje gång jag dricker läsk så spiller jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *