Nu kan ni ge er fan på att någon kommer att bli ilsken

Jag har lagt upp en annons på Facebook att man kan köpa babyskor för 25 kr. Ni hittar skorna här.

Fast sen har jag lagt in i att minsta orderbelopp är 99 kr. Så man kan inte köpa babyskorna för 25 kr om man inte köper något annat också. Eftersom jag har fri frakt så innebär ett pris på 25 kr att jag GER bort dem, med kraftig förlust, och dessutom kostar det lite till för mig att skicka dem till kunden. Det är ju lite dumt. Jag skulle ju lika gärna kunna ställa mig på gatan utanför huset och ge bort skorna till förbipasserande småbarnsföräldrar. Då skulle jag spara pengar på portot och folk som gick förbi skulle bli glada och tacka.

Hela vitsen med grejen är förstås att försöka övertyga någon att handla något mer så att jag blir av med lagret någon gång. Jag är väldigt less på det. Därför kan man inte fynda babyskor för 25 kr om man inte köper något mer så att jag minskar förlusten som jag gör på de billiga skorna.

Men jag vet minsann hur folk är. Jag kan nästan slå vad om att jag kommer att få minst ett ilsket e-mail eller kommentar på Facebook där någon är förbannad över att de inte kan köpa ett par skor till 87,5% rabatt (plus fri frakt) om de inte köper något annat.

Om jag får något sådant email eller kommentar kommer snåljåpen ifråga att få en länk till det här inlägget till svar.

PN babyskor

Här är det jag som bestämmer när ordspråket “kunden har alltid rätt” gäller.

One thought on “Nu kan ni ge er fan på att någon kommer att bli ilsken”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *