Nu räcker det mamma!

Idag har maken och gullefjunet uppfört sig exemplariskt. Tre timmar följde de med på stan medan jag shoppade. Ja de följde förstås inte med mig hela tiden. De roade sig själva genom att gå och fika och gå runt och titta på och peka på hundar. De klappade tom några snälla hundar efter de hade frågat ägaren om lov.

Maken får en extra guldstjärna, för han klagade inte en enda gång. Gullefjunet förlåter jag för att hon till slut skrek över hela MQ “Nu räcker det mamma”. Egentligen höll jag med henne, men jag var inte riktigt klar just då.

Så hon fick följa med mig in i provhytten. I samma takt som jag tog av mig ytterkläderna gjorde hon samma sak. Till skillnad mot mig skickade hon däremot ut varje plagg under provhyttsdörren. Som tur var stod maken utanför och tog emot. Sen gick hon igenom mig handväska, fick tag på min börs och skickade iväg den också ut ur provhytten. Jag tog det som ett tecken på att hon verkligen hade fått nog och att det var dags att ge upp och åka hem.

På vägen hem tog vi ett foto på tuppen på Byxtorget. Jag noterade att tuppen hade två svenska flaggor målad på sig och nu väntar jag bara på att någon ska bli kränkt och skicka en insändare till Piteåtidningen.

Tupp Byxtorget Piteå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *