Nu ska jag vara trevlig i två dar

Många timmar tog det, men nu ser lokalen i stan nästan ut som en butik. Jag hade tagit med kameran för att ta en bild och visa er. Men batteriet satt i väggen här hemma så det blev inget av det.

Nu ska jag vara butiksbiträde i två dagar. Då måste jag vara trevlig mot främlingar i typ 17 timmar på samma “helg” (fre/lör). Jag brukar inte vara trevlig i mer än max 3-4 timmar på raken vanligtvis. Om jag måste alltså, annars tycker jag att 1-2 timmar är mer lagom. Så hur ska detta gå? Ni får komma in och kolla.

Fast jag ska vara ledig några timmar imorgon och gå på begravning. Då ska Mallan jobba och hon är superdupertrevlig. Försäljningen kommer säkert att stiga med flera hundra procent medan hon jobbar. Då kanske jag erbjuder henne lön. Så om ni vill slippa träffa mig, då ska ni titta in vid ett-tiden imorgon. Var snälla mot Malin om hon inte vet svaret på era frågor, jag har nämligen bara tänkt att hon ska få en 10 minuters arbetsplats-introduktion.

Cash is King förresten. Banken ville ha en förmögenhet för en kortläsare och det var det inte värt med tanke på att jag vanligtvis bara säljer via webshopen.

Då ses vi imorgon då ni som är i Piteå.

Specialerbjudande 1 i butiken imorgon: Om ni betalar med ett mynt med en horkarl till kung på kostar plagget bara en krona.

Specialerbjudande 2 i butiken imorgon: Om ni bevisar att ni är en trogen läsare av den här bloggen genom att komma och berätta vilken medicin maken gav gullefjunet istället för Alvedon sist hon var sjuk får ni en Kidkit t-shirt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *