Nu ska vi ju inreda kojan också

Ja det säger jag bara för att att det var länge sedan jag gjorde reklam för min kusins butik. Pernilla har gjort om i Tistels webbutik och det blev jättefint. Tjopp, tjopp, kila över och titta nu.

Det här ugglan ger ni fan i att köpa för den ska jag ha (lägg av en åt mig Pernilla så får morsan komma förbi och betala hämta den, jag kommer och betalar i juli när jag är hemma). Morfar ska få spika upp en hylla i det träd som står närmast kojan också ska uggla stå där. Det praktiska är att det även är en sparbössa så när morfar passerar trädet kan han stoppa i sina småpengar. De 129 kr som ugglan kostar kommer ugglan att ha i magen på nolltid.

Rosa ugglaEn sådan här skylt för 79 kr skulle sitta fint på väggen i kojan, eller hur?

Hem ljuva hem skyltNär vi ska på picknick i kojan tänkte jag att maken skulle kunna bära sin förtäring i den här picknick-korgen för ynka 179 kr.

BärslådaDet vet man ju hur det är när man försöker ha duk på bordet och det finns ungar i närheten. Då passar det ju bra med sådana här duktyngder. 99 kr för fyra hjärtan är ju så billigt att man kan köpa två set. Då kanske det ena får sitta kvar på duken om gullefjunet har ett helt eget set att spring runt och nypa fast där de inte alls hör hemma.

DuktygderNågra blommor till rabatten utanför stugan kojan finns inte i webbutiken så det får jag väl köra till Porsnästorget i Norrfjärden och köpa när jag kommer hem.

2 thoughts on “Nu ska vi ju inreda kojan också”

  1. Hej kusinvitamin! Å vad jag hade lagt av den ugglan, men den sista rosa är såld!! Tack för all reklam, osså ska jag ändra shoppen direkt!! Du vill inte ha en blå? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *