Ny skattkammare

Nu ska vi välja ny skattkammare. Vår förra skattkammare var stor som en liten barnkammare, men nu är förutsättningarna annorlunda så jag kommer att tvingas vara mer organiserad med skräpet. Ni får givetvis vara med och lämna synpunkter om vilken garderob jag ska utse till ny skattkammare.

Alternativ 1.

Skattkammare1Alternativ 2.

Skattkammare2Alternativ 3.

Skattkammare3Den observante läsaren märker förstås att det redan ligger sopsäckar och snören på golvet i Alternativ 3. Så nu tänker ni “hon bryr sig inte vad vi tycker, hon har redan valt skattkammare, hon frågar bara för syns skull för att vi ska känna oss delaktiga”. Då drar ni förhastade slutsatser. Sopsäckarna ligger inte alls där för att jag inte bryr mig om era synpunkter. De ligger där för att jag fick låna två madrasser av hyresvärden och de låg i sopsäckar. Sedan låg sopsäckarna på golvet mitt i gången. Så jag sparkade iväg säckarna och då hamnade de i den där skrubben. Av en lycklig slump liksom.

Jag har alltså inte alls bestämt mig för vilken skrubb som är skattkammare ännu. Ni kan ju ha några bra idéer som jag inte tänkt på själv ännu.

Å nu sitter ni och tänker att vår lägenhet är omodern för att skrubbarna ser omålade ut. Jamen det är ju bara skrubbar! Vem sitter i en skrubb och kollar in väggarna? Vet ni hur sällsynta skrubbar och garderober är i Stockholm? Rena rama hårdvalutan. När jag är klar med att fylla dem kommer ingen att se väggarna längre.

Nej, vi har en väldigt fin och ny-dekorerad lägenhet. Den är så vit och fin så jag får nästan ångest över allt som gullefjunet kommer att ställa till med! Det är så vitt och fortfarande tomt på möbler att blixten totalstrejkade i det minsta rummet, hur jag än backade och zoomade ut gick det inte att fota. Kolla här.

Vardagsrum.

Vitt1Köket.

Vitt3Sovrummet.

Vitt2Som ni ser som kommer det snart att se ut som hemma för jag har varit här mindre än ett dygn och har nästan inga grejer men jag har minsann redan hunnit skapa lite kaos.

3 thoughts on “Ny skattkammare”

  1. Varför välja en skattkammare när du har tre? Du kan väl alternera mellan dem? Börja med nr. 3 och när den har gjort sitt så tar du nästa!

  2. Det var… vitt!

    Röstar på nummer 2! (då blir det tydligaste bilder för oss läsare på själva skattkammaren när den är fylld)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *