Nyhetens behag är inte över än

Igår kikade jag in på Åhlens igen. Modellera ni vet, jag ska ha modellera.

Piteborna har dock inte kommit över sin lycka över Åhlens återkomst ännu. Det var mega-mycket folk igen.

Om någon som jobbar på Åhlens i Piteå tittar in här vill jag be så himla mycket om ursäkt för att ni får springa och ställa tillbaka modellera på sin rätta plats igen. Det är bara det att jag pallar inte sådana där folkmassor, och jag orkar inte tränga mig tillbaka till rätt hylla och ställa tillbaka modelleran själv. Ni har ju betalt för att vara där tänkte jag, och det har ju inte jag, så ni har kanske inget emot att bära tillbaka den åt mig. Eller? Om ni inte har hittat den redan så står modelleran på den där avdelningen där ni har vaser och sånt den här gången.

Jag lovar att jag ska sluta med det här beteendet så fort Piteborna lugnar ner sig litegrann och inte dyker upp alla på en gång. Då, när jag inte behöver köa i evigheter, ska jag börja köpa det jag plockar med mig från hyllorna. Modellera behöver ni definitivt inte bära tillbaka igen, i alla fall inte som jag har lämnat där den inte hör hemma. Jag köpte en förpackning på Lekia, där jag inte fick 20% rabatt. Jag avstår gärna rabatt bara jag slipper stå i kö.

One thought on “Nyhetens behag är inte över än”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *