Oliver i köttfärssås

Jag älskar spagetti och köttfärssås. Det är jättegott. När folk lägger oliver i köttfärssåsen så blir den helt förstörd. Jag tycker inte om oliver.

Mamma säger att jag inte märkte att det var oliver i köttfärssåsen förrän jag såg en olivbit. Maken höll med tills mamma sa “man känner ju inte smaken av oliverna”. Då blev maken förolämpad över att hon inte kände smaken av oliverna och slutade delta i diskussionen.

Jag märkte visst att det var oliver i köttfärssåsen. Jag tyckte inte att det var lika gott som vanligt, men kom inte riktigt på varför förrän jag såg olivbiten.

Jag förstår inte varför någon skulle vilja förstöra en av mina favoriträtter med oliver. Det finns ju fiskrätter man kan kasta oliver i. Eller köttsoppa. Där spelar det ju ingen roll om man kastar i oliver för där är det ju skit samma i alla fall.

One thought on “Oliver i köttfärssås”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *