Om man klär av sig behöver man inga pengar

Det här med kontanter är ju skitjobbigt. Jag har nästan aldrig kontanter. Man behöver inte kontanter längre. Men ibland hamnar man vid en parkeringsautomat som bara tar kontanter. Eller en butik som bara tar kontanter, av tvivelaktiga skäl eller för att de helt enkelt har bestämt sig för att de har för liten omsättning för att ha råd med avgifterna som är kopplade till kortbetalning för företagare.

Nu finns det en lösning på det här. Jag är inte helt säker på hur den fungerar. Det verkar dock vara så att om man bara har en mobil så löser sig allt om man bara klär av sig naken.

Jag brukar dock ta till mig ny teknik snabbt, så jag har kollat in studiematerialet och känner mig trygg i att jag vet hur jag ska göra när jag kommer till butiken.

Man sliter av sig kläderna och ställer sig med mobilen på höften. Så här.

behöver inga pengar

(Bilden lånad av Nina Åkerström som i sin tur har lånat den av någon)

Om det inte funkar kör man en öppnare stil som förmodligen förbättrar mottagningen till betalterminalen.

De skriftliga instruktionerna är lite otydliga men jag har en otrolig känsla för tekniska lösningar så jag har kommit fram till att det måste vara oerhört viktigt att man håller tummen och pekfingret på handen i skrevet precis som hon på bilden. Fingerhållningen måste ha ungefär samma betydelse som skillnaden mellan 2G och 4G har jag kommit fram till. Det känns även som att lutningen på huvudet och leendet har betydelse för betalningsmomentet.

behöver inga pengar 2

(Bilden lånad av Lady Dahmer och jag är osäker på om hon i sin tur har lånat den någonstans ifrån).

Jag är så glad över att jag aldrig mer behöver oroa mig över att jag inte har kontanter med mig.

Maken säger att han tror att jag måste uppgradera min telefon till en smartare version.

Dålig mobiltelefonDet tror inte jag. Så länge man är naken handlar det bara om hur man poserar och hur man strategiskt placerar telefonen när man betalar. Duh!

Jag hoppas bara att de har testat den här produkten ordentligt så att det inte blir en massa långa köer pga att folk har fettvalkar eller dubbelhakor. Eller tänk om produkten inte är testad för män?! Tänk om det inte funkar om den nakna betalaren inte har bröst!

Jag hatar köer, om jag ska måsta stå evigheter i kö för att de inte har vikt- och könsanpassat betalningslösningen kommer jag att bli vansinnig. Om det händer ska jag personligen söka upp den här kvinnliga marknadschefen och förklara en och annan sak för henne om vad som är förlegat.

2 thoughts on “Om man klär av sig behöver man inga pengar”

  1. Jo, kontanter behövs trots att kanske DU personligen inte använder dig av det betalningsmedlet. Jag säger aldrig att “kort behövs inte” bara för att JAG personligen alltid handlar med kontanter.
    Att säga att “kontanter inte behövs” är ett (om än ofta omedvetet) politiskt ställningstagande som är så åt helvete långt åt höger, då dom endaenda människorna som tjänar på detta system är dom som är rika & har makt (pengar ger makt, makt ger mer pengar). Banken är inte huvudsakligen en förvaringsplats för pengar, pengarna du har på ditt konto är en skuld banken har till dig. Pengar som banken använder sig av när du inte har dom i handen, att tex låna ut med feta räntor & att ge sig själva feta löner. Om alla skulle ta ut sina pengar från random bank idag skulle inte ens hälften få tillbaka sina pengar. & varje kortköp dokumenteras & på varje kvitto kan man se i minsta detalj vad som handlats. Vissa hävdar att kortköp skulle minska kriminaliteten & att bara “skyldiga” människor är emot ett “enbart kort-samhälle”, men dom professionella kriminella vet redan idag att maskera sin tex kokainbusiness så att man kan dra det på kortet som tex en dyr skjorta.
    Filmtips: “In Time” – symboliken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *