Om ni blir less på mig

Ibland vet jag inte riktigt vad jag ska berätta för viktiga saker för er. Då brukar jag krysta ur mig ett inlägg om något oviktigt. Eller så skriver jag inget inlägg alls.

Så jag tänkte att jag skulle tipsa er om vad ni kan läsa om jag har en formsvacka eller om ni blir less på mig.

Ketchupmamman är rolig. Kolla här hur hennes gäster behandlar henne, efter alla hennes ansträgningar så fotar gästerna igelkotten.

Todd är en duktig tre-åring som har en egen blogg. Hans mamma ska snart gifta sig så Todd uppdaterar inte bloggen så ofta just nu. Inte för att jag egentligen vet varför Todd inte har tid att blogga bara för att hon ska gifta sig. Men kolla vad Todds mormor har kommenterat på det här inlägget om att hans föräldrar alltid säger nej. Typiskt mormödrar va?!

Också Fredrik Backman förstås. Han är rolig nästan varje dag. Men förra veckan när hans son kallade en apa för pappa var han lite extra rolig. När han var i en lekpark för ett tag sen var han mega-rolig.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *