På Sverigedemokraternas högkvarter

Jag skulle gärna ha varit en liten fluga på väggen som satt och lyssnade när Jimmy Åkesson och Lars Isovaara talar ut om den senaste lilla “SD-incidenten”. Eftersom det inte går får jag använda fantasin. Om man föreställer sig att det lät ungefär så här är det säkert inte så långt från sanningen.

JÅ: Gjorde du ett nöff-nöff ljud till vakten?

LI: Nej det gjorde jag inte. Jag grät och snyftade och då kan det hända att det kanske lät som nöff”.

JÅ: GRÄT du??! Över en RYGGSÄCK??!! Vad är du för en karl egentligen som lipar över en ryggsäck? Hur ser det ut om våra medlemmar är ynkryggar som lipar över sådant?

LI: Jamen alltså, jag hade ramlat ur rullstolen två gånger och då slog jag knät. Så jag grät ju inte BARA över ryggsäcken. Jag hade ett hål på byxorna och skrapsår på knäna också.

JÅ: Och hur kunde du ramla ur rullstolen TVÅ gånger??

LI: Jag hade tagit en öl…

JÅ: Stop nu här – en öl?

LI: Ja, jo, jag vet att det är olämpligt att dricka sig berusad…

JÅ: EN öl? Trillar du ur rullstolen TVÅ gånger efter EN öl? Tål du ingenting din vekling? I vårt parti är det minsann inte bara viktigt att vara svensk, man ska vara manlig också. Blir du full av EN öl som något annat fruntimmer?

LI: Nä alltså, det blev väl lite mer än en öl. Kanske åtta eller så, jag minns inte så noga.

JÅ: Jag har hört nog. Vi får kalla till ett partiledningsmöte och diskutera din framtid och om vi verkligen kan ha medlemmar som lipar över en ryggsäck och inte tål mer alkohol än ett fruntimmer. Det där med dina rasistiska uttalanden får pressekreteraren Linus Bylund ta hand om. Han får förklara för media vad rasism är, och hävda att dina kommentarer inte är rasistiska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *