Pizzablåsor

Om jag hade haft en kamerasladd kunde ni ha fått se en bild på en pizza nu. Det var ju det jag sa, att jag inte köper skrovmål varje dag. Pizza tog jag idag. Jag vill försäkra mig om att jag inte går och magrar bort av det här med fiskveckor.

Pizzan smakade delikat. Nu har jag en röd blåsa i varje mungipa som svider. Det känns inte alls bra när man får svidande blåsor av pizzan. Vad kan finnas på en pizza som ger skador i mungiporna? Jag tror inte att det blir pizza fler gånger. Nästa gång jag är här blir det skrovmål igen.

Trots att jag har blåsor i mungiporna är jag väldigt trevlig idag. Jag fick en telefonbeställning och var så oerhört tillmötesgående och hjälpsam att kunden tackade för den fantastiska servicen. Då blev jag så motiverad att jag har småpratat om vädret dubbelt så mycket som vanligt med alla kunder som kommer in. Trivialiteterna bara rinner ur mig idag. Nästan som att jag vore en naturlig talang på småprat, vilket ju inte alls är fallet.

Fast jag får förstås lov att erkänna att det underlättar att det snöade i morse och nu är det nästan soligt. Två väder på en och samma dag som man kan prata om ger onekligen mer underlag till saker att prata om än bara ett väder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *