Precis så tycker jag också om kameler och getter och höns

Det är ju länge kvar till valet så man behöver ju inte bestämma sig för hur man ska rösta än på länge. Fast om man hittar ett parti som verkar vettigt och tycker precis som en själv i viktiga frågor så finns det ju ingen idé att gå omkring och vela.

I morse på tunnelbanan läste jag om nya partier i Metro och nu känns det som att jag vet hur jag ska rösta i år.

PartiprogramRedan när jag såg namnet tänkte jag att det här kunde vara partiet för mig. Inget vanligt Djurägarparti utan ett Djurägar mellanslag Parti med stort p. Sen var de det där med kamelerna, getterna och hönsen. Precis så tycker jag också. Kameler och Getter är en sak och Höns är en helt annan sak och det är bra att det finns politiker som förstår det här och kan föra fram den här frågan.

Det lutar att att Djurägar Partiet får min röst i september. Jag ska bara kolla var de står i vård, utbildning och skattefrågorna först.

Jag lovar dock att inte förhasta mig och lova bort min röst för tidigt. När jag började googla efter Djurägarnas partiprogram upptäckte jag att det finns ett parti som heter Kvastpartiet och ett Jongleringsparti. Innan jag bestämmer mig för hur jag ska rösta vill jag kolla upp om de kan vara så att de har en politik som jag tycker är ÄNNU viktigare än det här med kameler och getter och höns.

2 thoughts on “Precis så tycker jag också om kameler och getter och höns”

  1. Självfallet hoppas jag att Kvastpartiet får många röster, men du måste bo i Karlstad för att kunna rösta på oss 😉

    1. Det låter odemokratiskt tycker jag. Varför ska folk i Karlstad ha en massa privilegier som inte andra har?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *