Regler i badrumsskåpet

Intensiv dag idag. Jag hann ändå med att städa i badrumshyllan.

Inte så stor skillnad tycker ni? Nej okej då, jag har inte dammtorkat. Det är dammtorkar-dag imorgon. Eller någon annan lördag under 2013. I övrigt är det jättestor skillnad. Ni ser den bara inte för jag har mest städat inne i lådorna.

Dessutom har jag försökt mig på att göra ett fotogalleri så att bilderna skulle hamna bredvid varandra. Det funkade inte alls som ni ser, man måste klicka på bilden för att se hela skåpen och vem orkar göra det? Ja säkert någon förstås. Det finns ju folk som har som hobby att gå och rota i folks badrumsskåp när de är bortbjudna. Om ni är den typen vill jag tipsa om att man ser bäst om man printar ut fotona i färg.

Maken har också fått en repetition av reglerna. Barberarknivar må icket dela billig låda från ÖB med garnityrmojänger. Allt enligt en gammal regel från tidigt 1800-tal. Ursprunget till denna regel är förstås att man inte vill ha skäggstubb från en använd rakhyvel på tandtråden.

Eftersom jag bara använder tandtråd en gång om år så är ju denna gammalmodiga regel inte av så stor betydelse för mig. Men tandborstlagret av nya oanvända tandborstar ligger ju också i den där lådan. De är i och för sig fortfarande förpackade, men jag blir ändå äcklad av tanken därför håller jag fast vid den här 1800-talsregeln.

3 thoughts on “Regler i badrumsskåpet”

  1. Jag har också ett problem med att någon lägger sin rakapparat i lådan där det ligger tandtråd och halvnya tandborstar. Mina regler är förmodligen inte lika tydliga som dina. Kanske du kan skriva en lista med badrumsplaceringsregler som jag kan printa ut, laminera och fästa på insidan av skåpdörren?

    1. Det glädjer mig att du har en laminator eftersom vissa läsare verkade försöka antyda att det är nördigt att äga en laminator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *