Riktiga problem

Ibland när jag har något världsligt problem brukar jag gå in på Familjelivs forum. Inte för att söka efter svar på mitt problem utan för att läsa vad andra har för problem. När man läser där brukar det genast kännas lite bättre. Man inser att ens eget problem är ganska litet i jämförelse med de riktiga problem som andra har.

Som tjejen vars kille kom hem full och pissade i sonens säng medan pojken låg där. Eller paret som inte vill åka på en middag de är bjudna på och frågar om det är en bra ursäkt att ringa och ljuga att man sitter på akuten. En förälder, tillåt mig gissa att det är en mamma, som undrar om det är tillåtet att märka varje blöja som man lämnar på dagis för hon är orolig att någon ska ta hennes sons blöjor. En tjej kan inte lösa problemet att hennes kille har haft samma lakan i över tre månader utan att be om hjälp på Familjeliv.

Efter en halvtimme eller så på Familjeliv förstår man att det finns en massa människor som verkligen har det svårt här i livet och att man själv inte ska klaga över sina egna små problem.

2 thoughts on “Riktiga problem”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *