Rostat i Bingo Rimers kök

Katrin Zytomierska får sparken från Finest efter sitt blogginlägg om Sats och Josephine 33. Åtskilliga tidningsartiklar och blogginlägg har skrivits om hela den här historien och jag har liksom inte haft något att tillägga som någon annan inte redan har skrivit.

När nyheten att hon fått sparken kom ut gick jag dock in på hennes blogg för att kolla vad hon skrev om det hela. Vet ni vad jag upptäckte då?

Människan står och rostar müsli hemma i Bingo Rimers kök, som hon sedan säljer till allmänheten i sin LCHF-butik. Ja, ja, jag vet att det även är hennes kök, men det blir ju ingen bra reklamslogan av det. Rostat i Bingos kök har ju en helt annan klang än Rostat i Katrins kök. Katrin vem? liksom.

I alla fall. 10 kg müsli påstår hon att hon rostade i fredags. Hemma i en tvåbarnsfamiljs kök. Jag vet inte vad ni andra med två- och nioåringar hemma har för renlighetsnivå hemma i era kök. Hos oss har vi då i alla fall inte tillräckligt rent för att jag skulle få för mig att hantera livsmedel som ska säljas. Jag är i och för sig inte Fru Pendant.

Jag vet inget om reglerna för livsmedel som ska säljas till allmänheten. Man får kanske göra så. Rosta hemma. Det har tidigare påståtts att Katrin använder svart arbetskraft, så hon kanske har en polsk städerska som håller industriell hygienstandard i köket.

Personligen skulle jag omedelbart ställa tillbaka paketet om jag upptäckte att det stod Rostat i Bingos kök på det. Jag tycker att det låter lite äckligt.

Jag sammanfattar / upprepar det viktigaste i hela den här historien. Katrin rostar müsli hemma i sitt kök. 10 kg. Nästan 20 sådana här paket. Sedan säljer hon dem.

2 thoughts on “Rostat i Bingo Rimers kök”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *