Sådärja!

Nu har jag ett påskrivet kontrakt, inflyttning 1 maj. Om två veckor blir alltså det här en inredningsblogg som heter House of Victoria. Ni ska givetvis få vara med och hjälpa till och bestämma vilken skåp/garderob som ska bli ny skattkammare, det finns några olika att välja på.

Men först ska vi ägna helgen åt att bestämma vilka möbler som ska med. Jag sa till maken igår att jag tänkte att vi kanske skulle sälja några möbler på blocket istället för att ta med dem. Så kan vi köpa nya möbler som passar bättre. Jag nästan hörde hur maken himlade med ögonen när jag sa ‘Blocket’. Han tycker att det är traumatiserande när jag säljer saker på Blocket/eBay.

Jag säger då bara det – fåtöljen i fusk-skinn ska inte med till Stockholm. Det är mycket krångligare att ta saker till soptippen i Stockholm än vad det är att svänga förbi Bredviksberget i Öjebyn och lämna fåtöljen där.

3 thoughts on “Sådärja!”

  1. Alltså… Jag är glad för eran skull, mer än glad egentligen förrådet är skönt att bostadsfrågan är löst. Men jag tycker det är tråkigt att ni flyttar! Även om vi inte ses så överdrivet ofta så är det tråkigt. Å andra sidan är det bara en timmes flygtid bort så det går ju att ta en weekend med snorpan och komma ner och socialisera 🙂
    Lycka till med allt!
    Kram pårej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *