Saker jag fått idag

Grattis till mig. Jag har fått nytt jobb idag.

Det skulle vi fira genom att äta god middag och dricka lite vin. Men så medan maken var på väg hem fick jag plötsligt svinont i huvudet. Sådär ont så att man måste ligga blickstilla i ett mörkt rum. Fast det var ju inte mörkt ute så det var så lagom mörkt i rummet. Det blev i alla fall varken mat eller vin. Förargligt.

Barnet ägnade halva kvällen åt att bråka med maken och gnälla och ha sig. Vet ni hur det känns när ett barn gnäller när man har sådär ont i skallen? Det känns som att någon står och hackar en i huvudet med en kniv.

Jag fick blommor också idag, av maken.

BlombukettGodnatt, jag har fortfarande ont i huvudet så nu ska jag gå och lägga mig igen.

3 thoughts on “Saker jag fått idag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *