Saker som är fel med Justin Bieber

Kolla på den här bilden. Han ser ju ut som en pajas i sin OnePiece. Som ni säkert förstår är jag förstås själv ägare till en OnePiece. Ett ypperligt klädesplagg. Jag ser dock inte så där töntig ut i min. Om man har sparrisben ska man ju inte ha en tight OnePiece. Fattar han inte det?

Kepsen på samma bild. White thrashig.

Först ränner han runt världen med en apa. Vem har apor? Michael Jackson, Ross i Friends och Justin Bieber. Den enda i det sällskapet som är ens i närheten av normal är Ross och han finns inte på riktigt. Sen överger han sin apa i Tyskland. Folk som inte är mogna att ta hand om sin apa borde inte få ha apor.

Han har knark i bussen. Varför åker han buss? Så dansbands-aktigt. Har han inget flygplan?

Fler saker? Ja inte vet jag, jag är inte så insatt. Jag tror aldrig ens att jag har hört honom sjunga. Men om jag har hittat så här många fel på tre dagar när det inte har gått att undvika rubriker om snorungen så måste det ju gå att göra en lista som är hur lång som helst om man läser på i ämnet litegrann. Det orkar jag dock inte göra.

One thought on “Saker som är fel med Justin Bieber”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *