Salladsveckan är ingen temavecka

Som svar på Nigellas fråga i kommentarerna till Salladsveckan. Det var inte tänkt att vara en temavecka med foton på salladen och recept varje dag. Tanken var mer att slösa bort er tid med att berätta vad jag ska planerar att äta.

Men om någon av salladerna blir extra smarrig kanske jag lägger upp något här för att inspirera er. Jag kanske gör ett samlingsrecept i slutet av veckan. Grundingrediensen är isbergssallad förstår ni. Om jag inte får för mig att göra någon exotiskt och köper en blandsallad i påse förstås. I så fall lovar jag att lägga upp receptet.

Men om ni nu nödvändigtvis måste veta så blev det ingen skink och champinjonssallad idag. Det blev plättar (felaktigt kända som tunna pannkakor i söder) istället. Maken och farsan fick nämligen för sig att de skulle hoppa i bilen prick kl 18 för att köra till Stockholm. De kommer hem igen imorgon.

Men det blev i alla fall bråttom att svänga ihop en middag. Sallad kräver mycket omsorg och tar tid, det är inget man hastar ihop på en halvtimme, så det fick bli plättar istället. Det gör ju inget för jag hade ju inte kommit på någon sallad för söndagen ännu, så jag flyttar bara måndagens sallad till söndag istället.

One thought on “Salladsveckan är ingen temavecka”

  1. Jaha, ingen temavecka? Så synd, för den där hamburgersalladen lockar helt enkelt för mycket. Kan du tänka dig att ha en temavecka längre fram?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *