Säsongspynt

Det är ju himla trevligt med säsongspynt. Jul och påsk och sådant ni vet. Egentligen är det ju synd att man bara ska ha en säsong åt gången.

Det är därför jag har kvar både julgardinerna och påskpyntet. Tråkigt att vi ska flytta om två veckor, annars skulle jag ha kunnat ha kvar pyntet ändå till midsommar och lagt till lite sommarpynt också i mixen.

Pynt

5 thoughts on “Säsongspynt”

  1. Vad nu? Du var ju så dyster häromdan p g a bostadssituationen. Har det löst sig? Köpt lägenhet?

  2. Haha, nä bostadssituationen är fortfarande lika illa som den var. Den blir bara ännu värre om två veckor. Vår hyresvärd i Jävre var så schyst att han lät oss få en månads uppsägningstid på vår lägenhet istället för kontraktets tre månader.
    Bostadslöshet är ett problem och dubbla hyror är ett annat problem när den ena troligtvis kommer att vara en ockerhyra i Stockholm, och det är svårt att hitta den perfekta tajmingen. Så vi sa upp lägenheten i Jävre och ska flytta ut den 1 maj.
    Men vi har fortfarande ingen bostad i Stockholm och om det inte mirakulöst löser sig inom två veckor så flyttar maken och gullefjunet in hos mina föräldrar då och möblerna flyttar in i något förråd någonstans.

  3. Det kommer att lösa sig! :)Tar det lång tid så är det meningen för att ni ska bunkra upp pengahögen för att använda på den fantastiska lägenhet ni då får i Stockholm.Så det så!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *