Ska vi hänga?

Har ni skaffat Pinterest ännu? Pinterest är the new Facebook vet ni väl? Vi kan väl följas och re-pinna så att jag får motivation att anstränga mig? Jag menar, min enda följare på bloggens sida, Igor, är säkert jättetrevlig och sådär men jag vill ju ha ett större umgänge än så.

Jag frågar liksom chans på er nu. Eller bjuder upp. Då kan ni inte tacka nej, det lärde vi oss alla på gympan i mellan- och högstadiet när det var dans. Det är inte snällt att nobba någon som bjuder upp.

Vilket påminner mig om Lennart i min klass som när jag bjöd upp honom på gympan svarade “Dansa du så går jag”. Jag skyller liksom på honom att jag inte gillar styrdans.

I alla fall, det är ingen idé att ni kommer dragandes med Instagram. Jag har det också, men jag tycker inte om det så där vill jag inte umgås.

Bloggen – pinterest.com/prinsessanarten/ (typ som bloggen)

Jag – pinterest.com/VicMartensson/ (typ pubar och annat som intresserar mig)

Kidkit – pinterest.com/kidkit/ (typ saker som har med ungar att göra)

2 thoughts on “Ska vi hänga?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *