Sladdar och ljus

Jag har en dator och jag har en datorskärm. Det skulle ha suttit finfint med en skärmsladd också. Då skulle det kunna bli mindre trångt på skrivbordet.

Jag hittade i och för sig en skärmsladd, men den hade en engelsk kontakt.

Jag tror att jag får ringa till pappa. Han har också många sladdlådor och han kommer hit på lördag. Han kanske kan ta hit en skärmsladd.

Vi har inte bara mycket reservsladdar. Vi har också mycket reservljus.

Alltid när vi var på Ikea i London och gick förbi stearinljusen sa maken “Så billigt! Vi tar en sådan här” också kastade han ner ett 100-pack ljus för £1 i korgen. Till slut hade vi jättemycket ljus. Sen tog vi hem jättemånga ljus från London till Sverige. Vi var lite oroliga att det inte skulle finnas ljus på Ikea i Sverige.

I somras hade ICA-kortet ett erbjudande att man fick en påse med 75 värmeljus gratis. Så då tog jag en sådan. Den var ju gratis. Gratis är gott.

Häromdagen när vi höll på och städade iordning här i lägenheten dök den där ICA-påsen med ljus upp. London-ljus-samlingen var fortfarande längst ner i någon låda så det var inte den han såg. Då frågade maken “Varför har vi så jävla mycket ljus?”.

Så här ser min “jävla” ljussamling från ICA ut som vi har transporterat från Jävre till Stockholm.

VärmeljusSå här ser makens “kan-vara-bra-att-ha” ljussamling från Ikea ut som vi har transporterat från London till Jävre till Stockholm.

StearinljusMärkligt att mina ljus är “jävla ljus” va?!

2 thoughts on “Sladdar och ljus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *