Sluta städa bort kojan

Igår byggde gullefjunet en koja till sina gosedjur av en filt och en barnpall. Maken städade bort den och ungen fick ett breakdown. Jag hjälpte henne att bygga om kojan så att vi kunde gå och lägga oss.

Nu har maken städat bort kojan IGEN. Barnet sitter på golvet och gråter. Maken bara gick ut för att röka. Typ som att han överlämnar problemet till mig. Att JAG ska övertala henne att sluta gråta eller sitta och lyssna på oljudet.

Jag fattar inte. Jag har inte rivit någon koja två gånger. Det borde väl vara den som river kojan som får lösa problemet? Jag fattar inte ens varför man måste riva kojan gång på gång? När vi byggde om den igår så byggde vi upp den i ett hörn så den var inte ens i vägen. Ett gråtande barn mitt på en matta är mycket jobbigare än en gosedjurskoja i ett hörn.

Kolla här. Varför kan det inte få ligga en filt ovanpå den här stolen så att vi får lite lugn och ro?

Trasig koja

One thought on “Sluta städa bort kojan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *