SM-guld till Piteå

Det här med hockeyn är jag lite dålig på att följa med i. Jag håller mest koll på hur det går via Facebook. Jag har en massa FB-vänner som är hockey-tokiga så jag brukar få veta hur det går för olika lag genom att  folk skriver JAAAA och HURRRRRA på Facebook när deras lag vinner.

Piteå ligger ungefär mittemellan Luleå och Skellefteå så stan är uppdelad i ungefär hälften Lule/Skellet-fans. Det är viktiga grejer det här.

Nu när det är SM-final är dock tom jag lite intresserad eftersom SM-bucklan med säkerhet kommer att gå till Piteå nu när Piteå Norra möter Piteå Södra i finalen.

One thought on “SM-guld till Piteå”

  1. Jag har faktiskt imponerande nog (för att vara skåning) lite koll. Eller nja, jag hade koll fram tills för några veckor sedan då maken är ett fan av HV17.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *