Snart blir det tävling

Ikväll har jag suttit och läst på i bloggvärlden om hur man sätter ihop den perfekta tävlingen. Jag har studerat the best and the worst, och jag har tagit reda på vilka typer av saker fina bloggläsare ska gilla och följa och marknadsföra och motivera för att vinna.

Jag har också studerat priserna som fina bloggläsare får tillfälle att tävla om hos bloggare som bara ordnar tävlingar för att de vill ge något tillbaka till sina fina bloggläsare och inte alls för att de får en identisk produkt själva. Jag har hittat både fina priser och riktigt värdelösa prylar som man kan köpa för några tior om man verkligen behöver dem.

Nu måste jag bara processa all min nya kunskap och omvandla den till en egen idé om hur jag ska få er att marknadsföra något som jag vill att ni ska marknadsföra åt mig hur jag ska utforma en fin tävling till er kära bloggläsare så att ni känner att ni får något tillbaka från mig när ni läser den här bloggen.

Jag återkommer framöver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *