Snart slår jag igenom i Finland

Jag tror minsann att jag har blivit upptäckt i Finland. Bloggen alltså. För igår hade någon från Finland besökt den här bloggen genom att söka efter prinsessanpaarten.se. Den sökfrasen använder man ju bara om det är den här bloggen man letar efter. Om finnen letade efter H.C Andersens Prinsessa skulle hon/han ju inte ha utelämnat å och ä. Eller hur?!

Kom nu inte och försök trycka ner mig i skoskaften genom att säga att det är någon i Finland som har ett engelskt eller amerikanskt tangentbord med trasig mellanslagstangenten. Då blir jag arg och går med i “Krossa Jantelagen-gruppen” på Facebook.

Det ÄR mig finnarna letar efter när de söker på prinsessanpaarten.se. Ok?

EN läsare är inget genombrott tänker ni säker nu istället i er missunnsamhet. Nä, nä, nä, men hur många läsare har ni i Finland då? Någonstans måste man ju börja eller hur?

Vet ni hur många av er som var här för ett år sedan, den 17 januari 2012? Fem stycken. Just det. Igår var ni fler än fem. Sådeså.

När jag skriver ett blogginlägg om bastubadande kommer finnarna att komma på besök en masse.

Jag får helt enkelt åka till ett badhus och basta så att jag har något att skriva om bastur. Egentligen tycker jag inte om att basta. Om jag ska basta vill jag ha en kall starköl. Men det fattar man ju vad som händer om man sprättar upp en starköl på ett kommunalt badhus. Då kommer det någon grinig badvakt och förstör nöjet. Jag får helt enkelt bita ihop och torrbasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *