Som nå panchisar

Jag hade ju tänkt att vi skulle vara ute till typ ett-tiden igår. Efter midnatt var i alla fall målet. Det gäller att passa på att vara ute sent när man kan liksom.

Mitt i middagen fick dock maken ont i magen. Det är dåligt när maken har ont i magen. Sist han fick ont i magen mitt i maten var vi i Riksgränsen och den gången slutade det med att hotelläkaren skickade iväg honom i en ambulans till Norge. När man har en massa operationsärr i magen ökar nämligen risken för tarmvred och hon tyckte att han skulle vara i närheten av en kirurg. Så jag blir alltid lite nervös när maken får ont i magen.

Folk som är likbleka när de säger “det är ingen fara, det går snart över” känns inte trovärdiga. Så vi åkte hem. Strax efter halv elva var vi hemma. Maken gick och la sig och jag spelade spel på Facebook.

Så gick det med den helkvällen.

One thought on “Som nå panchisar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *