Spytt i panna

Idag åt gullefjunet ris och grönsaker till middag. Vi åt pytt i panna, men ingen vanlig pytt i panna. Så här såg den ut.

Spytt i pannaJag vet vad ni tänker, jag tänkte samma sak när jag såg maten. Men jag har faktiskt inte spytt på tallriken.

Jag har inte spytt i en mattallrik sedan jag gick på lågstadiet och fröken stod och vaktade mig när jag var ensam kvar i matsalen. Hon sa att jag inte fick gå ut och leka förrän jag hade ätit upp all mexikanasoppa. Till slut försökte jag äta men efter några skedar blev kväljningarna för stora så jag spydde upp alltihop i tallriken. Då fick jag gå ut och leka.

Idag har jag inte spytt på tallriken. Det är gräddstuvad pytt i panna. Jag rekommenderar det inte.

När middagen var över sa gullefjunet “tack för maten, den var god, hoppas den var hemmagjord, får jag gå från bordet”.

Jag sa “hejn behöv du då it köpa igen”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *