Tack och lov att gubben lär vara död innan hon blir stor

När jag kom in i vardagsrummet satt hon där med boken om Mick Jagger igen.

Barn med bok

Hon verkar ha någon sorts onaturlig fascination för Mick Jagger. Jag har Steven Redgraves och John Mcenroes biografier också, men dem visar hon inget som helst intresse för.

Jag tycker inte om den här trenden. Någon rockstjärna vill jag inte ha till måg. Alla vet att rockstjärnor är helt odugliga som mågar. Jagger vill jag absolut inte ha som måg, men som tur är lär det inte bli aktuellt även om han inte verkar ha några som helst spärrar vad gäller åldersskillnader, för han hinner nog dö innan hon blir stor. Men jag vill inte ha någon jämnårig rockstjärna till måg heller. Varken jämnårig med dottern eller med mig själv.

7 thoughts on “Tack och lov att gubben lär vara död innan hon blir stor”

  1. Jag hade nog låst in henne i garderoben för säkerhets skull, man vet aldrig med den där Mick. Han verkar vara väldigt seg…

    1. Det måste ju också ha varit oroväckande. Någon kunglighet vill man ju inte heller ha till svärson/dotter!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *