Traderas regler

Nu har jag studerat Traderas regler. Efter de plockat bort annonsen fick jag ett email som sa att annonsen “strider mot Traderas policy kring vilseledande rubriker och objektsbeskrivningar”.

Detta gjorde mig mycket upprör eftersom det inte var någonting vilseledande med varken rubriken eller objektbeskrivningen. Overallen är ful och beskrivningen av dess egenskaper är korrekt.

När jag började skriva “Dagens overall” här på bloggen la jag till en rad i annonsen att man kunde följa overallen här. Det är antagligen därför de tagit bort annonsen. Även om jag sällan gör reklam för min webbutik så kan man här på bloggen hitta länkar till den (bla på sidan Bloggens huvudpersoner), och i Traderas finstilta står det att man inte får länka till andra marknadsplatser.

Jag la inte upp annonsen för att få besökare till butiken, jag vet hur få som klickar på länkar så det vore ett väldigt långsökt sätt, jag ville ju bli av med overallen för guds skull. Men eftersom jag har en butik och eftersom det finns länkar till den här på bloggen lär jag inte få några sympatier om jag kontaktar kvällspressen för att beklaga mig över att jag har blivit kränkt när Tradera plockade bort min fina annons. Jag får helt enkelt vänta på något annat tillfälle att försöka få med en icke-nyhet i tidningen.

Jag tänker i alla fall bojkotta Tradera i framtiden. Jag känner mig illa behandlad. Jag vet dock inte om jag orkar göra någon bloppis för att bli av med gullefjunets alla urvuxna kläder, det är så jobbigt att fota kläderna. Plus att bloppisar är urtråkiga blogginlägg. Jag får väl ge bort dem till någon kompis eller välgörenhet.

2 thoughts on “Traderas regler”

  1. Jag tror att det är som så att “Everything happens for a reason”, overallens färd från ert hem hade kunnat lämna djupa spår av sorg i dotterns hjärta.

    Det var helt enkelt meningen att hon skulle få behålla den till hennes docka. Dessutom kan du fortsätta att ta med dess äventyr på bloggen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *