Utlottning av Djup sömn

I god blogg-anda tänkte jag att vi skulle ha en tävling. Jag har nämligen en sak som jag inte behöver. Så jag tänkte att jag kunde ge den till någon av mina fina bloggläsare.

Jag brukar inte låta folk pracka på mig onödiga produkter som jag inte vill ha. En gång när jag köpte tvål på Body Shop måste jag dock ha varit på gott humör, jag hade kanske vunnit en ny lott på Triss eller något sånt. För då råkade jag på något sätt bli övertalad att köpa en flaska Djup Sömn i sprayform. Inte vet jag hur den där expediten visste att jag brukar ha svårt att somna. Inte heller fattar jag hur hon lyckades övertala mig att kamomill och jujube skulle hjälpa mot detta.

Djup sömnNär jag kom hem insåg jag att vad som gjorde det här inköpet extra korkat var att vi ju har ett eksembarn. Då går det minsann inte an att hålla på och spreja tvivelaktiga doftande oljor som inte är testade på djur på kudden. Det är nämligen på kudden man ska spreja detta mirakelmedel. Man kan även spreja det på lakanen eller kroppen.

Jag har bara använt den en gång. Jag testade att spreja på en vardagsrumskudde hemma hos morsan och farsan och tog mig en middagstupplur. Jag vill minnas att jag sov gott, men jag betvivlar att det hade något med jujuba att göra. Jag hade säkert sovit dåligt på natten och eftersom vi var hos morsan och farsan så hade jag ju barnvakt och kunde sova mitt på dagen. Då sover man ju alltid gott.

Eftersom den är i princip oanvänd tänkte jag att vi kör en lite tävling där just DU har chansen att vinna lite Djup Sömn. Priset kommer inte med några som helst garantier.

Så här tävlar ni – lämna en kommentar och motivera varför just du förtjänar lite Djup Sömn och berätta sedan varför du tror att en flaska jujuba och kamomill i sprayform kommer att hjälpa dig att få detta.

Vinnare utses måndag 14 oktober.

26 thoughts on “Utlottning av Djup sömn”

 1. Jag vill vinna! Är trött, tröttade, Åsa just nu och det KAN inte bli värre 🙂 Gillar doften av jojoba och kamomilldoften är ok.. Ler. I medicinska testgrupper blir även testpersoner som äter sockerpiller friskare så man ska inte underskatta kraften av placebo.

  Håller tummarna!

  Kram, Åsa

  1. Jag hade velat vinna den eftersom jag ofta sover dåligt under hårda pluggtider, jag vaknar om nätterna och tänker på precis allt som har med ex. Anatomi på latin att göra… Väldigt drygt 😛

   Jag tror dessutom att det hade kunnat funka på mig eftersom att kamomill är en av delarna i den. Kamomill-te får mig att sova lite bättre, så jag hoppas att ett spray kan ha ännu bättre effekt! 🙂

 2. Låter som ett mirakel 🙂
  Det vore något att spruta på gubbens kudde så han kunde sova och ligga stilla i sängen så att även jag fick lugnt i sängen på min sida. Man gungar som på ett öppet hav om natten för att han inte sover utan är vaken liksom katten.

 3. När jag öppnar på dagis så måste jag gå upp kl 4. Om jag tror att det ska hjälpa mig att somna kvällen före så är det ju gott. kan aldrig skada att prova.

 4. Jag har varit trött sen barnen kom för 7 år sen. Jag sover, men inte djupt! Provar vad som helst, bara jag får sova en hel natt!

  Med trötta hälsningar 😀 //Susann

 5. Men 3 små barn, jobb & en man som jobbar utomlands så käns det som jag är igång dygnet runt. har alltid haft svårt att somna så detta hade varit sååå perfekt för mig! älskar lukten av både jojoba & kamomill.
  Kram Jenny

  lilljenny83@gmail.com

 6. Jag sover inte alls (som de flesta av mina bloggläsare känner till vid det här laget) så en bättre testperson än jag för denna spray tror jag knappast finns. 😀

  Så… Jag vill väldigt gärna vinna!

 7. Jobbar natt sedan 28 år tillbaka, och sömnen har börjat göra sig påmind. Sover dålig, vaknar flera gånger /natt, då jag inte jobbar och har även svårt att somna då jag är ledig. Detta vore ett mirakel, om det hjälper.

 8. Jag är trött och sliten som en gnu,
  bryter ihop buhu buhu….
  Behöver nu få en sova gott sprej,
  så jag åter blir en glad och pigg tjej.

 9. Jag är har precis börjat gymnasiet och går det naturvetenskapliga programmet, som alla vet så är det ett tufft program! Jag har väldigt svårt att sova på kvällarna då min hjärna går i högvarv och kroppen inte vill lugna ner sig. Detta ger mig svåra konsekvenser då jag måste upp tidigt varje dag för att åka in till skolan och arbeta. Och det är riktigt svårt att fokusera och förstå när hjärnan flyter på lika bra som trög sirap. Så jag tror att kamomille sprayen kanske kommer hjälpa mig med dessa problem. Gör det inte det får vi hoppas att placebo-effekten fungerar 😉

 10. Jobbade 7 dagar i veckan i somras och nu blir det vanligt igen 5 dagar i veckan men pga arbetande under sommaren så har jag väldigt svårt att sova gott om nätterna, vaknar till då och då och tror jag försover mig även på helgerna. Det är sjukt jobbigt och jag hoppas att få prova denna så jag kan få sova gott till slut.

 11. Det var många år sen jag fick sova flera timmar på raken…sjukdom (hjärntumör), oro & rädsla har gjort min sömn helt upp-och ner…som jag önskar att åtminstone få sova 1 natt utan oro….

 12. Låter härligt, tycker att Body Shop har blivit mycket dyrare sedan Loreal köpte rubbet. Att få sussa lugnt och skönt, ha en bettskena i munnen och vara utvilad.

 13. Jag hoppas verkligen på att få vinna denna då jag är nattarbetare och vissa perioder har jag svårt att sova. Idag är en sådan dag då jag bara somna säkert 1 timma och kunde inte somna om sedan när jag väl vakna. Sömnen är ju så viktig och när jag har dessa dagar förstör i princip hela min dag då de slutar med att jag är jätteseg hela dagen tills jag på eftermiddagen oftast lyckas somna. Och eftersom jag somnar så sent så vaknar jag väldigt sent på kvällen så ingeting blir gjort en sådan dag. Så detta hade verkligen hjälpt en massa om den fungerar. Jag är en perfekt testperson i alla fall att testa på om produkten håller vad den lovar 🙂

 14. Oj, hamnade visst lite fel när ja kommenterade innan 😛 Provar igen 🙂

  Jag hade velat vinna den eftersom jag ofta sover dåligt under hårda pluggtider, jag vaknar om nätterna och tänker på precis allt som har med ex. Anatomi på latin att göra… Väldigt drygt 😛

  Jag tror dessutom att det hade kunnat funka på mig eftersom att kamomill är en av delarna i den. Kamomill-te får mig att sova lite bättre, så jag hoppas att ett spray kan ha ännu bättre effekt! 😀

 15. Jag förtjänar djup sömn för att jag är skitdålig på att somna om nätterna. Vrider mig, stirrar i taket, tänker på allt länge och omsorgsfullt! PUST! Skulle verkligen behöva mer sömn!

  Vet inte om det är vetenskapligt bevisat, men jag kan tänka mig att starka lukter som denna liksom knockar dig!

 16. Halloj! Jag har på senaste tiden haft en hemsk krypande känsla i mina ben när jag ska sova. Vilket gör mig frustrerad och gör att jag inte kan somna förns efter ett par timmar. Skulle verkligen behöva en gnutta “mirakelsprey”, haha 🙂 Och en härlig doft på köpet skadar ju verkligen inte!

 17. Jag skulle velat vinna då min pojkvän sover dåligt på nätterna och jag tror absolut att detta sprayet kommer hjälpa honom då jag endast tror på naturläkemedel

 18. Jag är en ytterst trött person. Kan varken skylla på onödigt mycket plugg eller livliga barn. Jag är helt enkelt bara vädligt trött! Bara tanken på att det finns ett spray som heter Djup sömn får mig att drömma….

 19. Som alla andra småbarnsmammor så sover jag inte så mycket alls,
  livet på ärten är ingen vals.
  Att sova djupt var någon som jag tror jag gjorde en gång,
  nu är sömnen allt annat än lång.
  Om jag kunde vinna denna spray,
  kanske jag skulle bli en morgonpigg tjej.
  Funkar det så kan jag lova,
  att jag omedelbart skulle börja sova!

 20. Jag jobbar nätter och har väldigt svårt att varva tillbaka mina dygn!
  Denna spray skulle verkligen få mig att kunna göra det!! 😉

 21. Jag har extrema sömnproblem och eftersom jag har haft det länge så är jag mer eller mindre desperat efter något som kan hjälpa. Har funderat och kollat runt på flera olika sprayer och oljor och grejer men aldrig vågat lägga pengar på att prova. De kostar ju ofta skjortan! Så detta ser jag som ett gyllene tillfälle att få prova, om jag skulle ha turen att vinna. Tänk om det fungerar, det vore ju underbart!

 22. Okej, kanske bäst att tillägga att även om jag fattar att detta är ett skämt så vill jag faktiskt fortfarande gärna vinna den värdelösa sprayen. Om inte annat för att hjälpa miljön 🙂 Hur den ska hjälpa? Inte vet jag. Kanske kan man läsa innehållsförteckningen tills man blir trött, lite som att räkna får.

 23. Jag har en vän som precis som mig är 2 barnsmamma! Mina barn sover ganska bra på nätterna men hon får 3-4h sömn/natt så jag vill vinna denna flaskan till henne!

 24. Mitt bland tentor, duggor och PM-skrivningar sitter jag, en ekonomistudent på 22 år med slitna toppar och ett dammigt gymkort i bakfickan. Morgonen började med en sprillans ny finne på näsan och alldeles för lite sömn. Nu är jag ju inte den som är den som klagar, finnen kommer ju att försvinna, det gör finnar. Hur som haver, sömn är ju som bekant viktigt för människan, ja för djur också för den delen. Då jag sovit oroligt de senaste månaderna kan jag tänka mig att lite extra sömn skulle göra mig gott. Jag skulle bland annat kanske gå till frisören och kanske pallra mig iväg till gymmet. Nu är det ju väldigt svårt att veta om denna spray kan utföra mirakel men jag håller tummarna för det, så nästa gång jag vaknar med en ny finne har jag åtminstone sovit ordentligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *