Vad googlar folk efter?

Idag har jag haft massor trafik till inlägget som jag skrev för snart ett år sedan när svärmor trodde att hon hade vägglöss för att hon hittade fläckar på lakanen. Trafiken kommer från google men jag kan inte se vilka sökord de letar på. Vad letar folk efter och hur hamnar de här? Någon får gärna lämna en kommentar och berätta.

Ikväll när det var nattning så hade jag och gullefjunet en diskussion om jag behövde följa med henne för att hämta hårborsten. Till slut hotade hon med att om jag inte följde med henne skulle jag aldrig mer få några teckningar av henne. Att hon ska strypa flödet av tjugo nya teckningar per vecka sådär rakt av pallar jag förstås inte så då följde jag med.

Jag har lärt mig att göra flätor. Det är en talang som jag inte visste att jag behövde men det måste man tydligen kunna. De är inte så snygga ännu men de tar sig. Om inte mitt internet var så segt idag skulle ni ha kunnat få se en bild men nu får ni inte det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *