Vad har hänt den här stackars tjejen?!

Efter flera timmars nyhetstorka medans svenska medier idag varit utsatta för överbelastningsattacker blev man ju lättad när man äntligen kunde komma in på Aftonbladet och kolla vad som hänt idag.

Då möttes man av den här rubriken och blev helt bestört. Kolla vilken snygg tjej – vad är det för förfärligt EXTRA som har hänt henne? Nära Piteå av alla platser!

Evening Prom Dresses

Caroline heter hon. Hennes ljuslyktor skakade. Hon funderade på att kasta sig under bordet.

Det verkar som att hon samlade sig. Hon kastade sig inte under bordet. Istället ringde hon Aftonbladet. Fast det vet jag ju i och för sig inte. Hon kanske gjorde både och. Hon kanske låg under bordet med ljuslyktan på när hon gav sin informativa intervju till Aftonbladet.

Det fantastiska med det här är i alla fall att Caroline har gett lidandet med jordskalvet i Norrbotten ett ansikte. Så att alla förstår hur hemskt det var. Som en bonus – förmodligen mer för Aftonbladet än för henne – ser alla dessutom hur snygg hon är. Bilden visar liksom inte hur hon gräver sig ut från någon raserad byggnad. Bilden illustrerar i allmänhet väldigt lite katastrof.

Det ser mer ut som en helt vanlig selfie.

Ingen skugga ska dock falla över Caroline. Man kan faktiskt ta en selfie även när ljuslyktor skakar. Man handlar inte rationellt i sådana situationer. Att ta en selfie och ringa Aftonbladet när ljuslyktor skakar är nästan samma sak som att rädda sopkorgen när det brinner.

Aftonbladet och dess gelikar uppmuntrar sådan “krishantering”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *