Väldigt specifikt lekland sökes

Jag har ett litet problem. Det var meningen att pappa skulle lägga gullefjunet igår för jag hade jobb att göra, men hon ville att mamma skulle lägga henne.

Vi lirkande och hade oss för hon skulle gå med på att pappa skulle läsa sagan och natta henne. Till slut hade jag ett sådant där svagt ögonblick. Jag mutade isäng henne.

Jag lovade att om hon gick och la sig och pappa nattade henne så skulle jag surfa ut på nätet och leta reda på ett lekland vi kan åka till imorgon. Då klättrade hon isäng. Men hon la sig inte ner direkt. Hon stod upp mitt i sängen och pekade på mig men hela armen och vevade den upp och ner och sa att det måste vara “ett sånt lekland som mormor och morfar har”. “Precis ett sånt, det måste finnas en drake” (för på Nimbys på Pite Havsbad finns det en drake).

Jag förklarade att det inte var säkert att jag kunde hitta ett lekland med en drake men att jag lovade att hitta ett lekland med en rutschkana. “En rosa” krävde hon då.

För att jag inte skulle ha missat något upprepade hon kravspecen “En drake och en rosa rutschkana”. Å ja, jag orkade inte mer så jag svarade “Okej en drake och en rosa rutschkana”.

För ett år sedan eller två skulle detta inte ha varit ett problem, då kunde man säga vad som helst till henne och nästa dag hade hon glömt bort alltihop. Men nu har hon så satans bra minne att man inte kommer undan med någonting längre.

Jag vet inte hur jag ska fixa det här. Jag hittar typ bara till jobbet, närmsta t-bana och Bromma Blocks. Att hitta ett lekland i närområdet på webben är ju ingen match, att hitta dit med bilen är en utmaning som jag nog kan fixa. Men draken och den rosa rutschkanan känns som ett orimligt straff för att jag mutade henne att gå och lägga sig.

Vad jag ville ha sagt var att om det är någon som känner till ett lekland som uppfyller kraven så emottas tips tacksamt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *