Var e printerkabeln?

Jag behöver printerkabeln. Det är på intet sätt så att jag har ont om kablar. Det tar maken varje tillfälle i akt att påpeka för mig. Att jag har för många kablar och att jag borde kasta några för att jag inte ens vet vad kablarna hör till.

Kablar

Maken är inte kabelansvarig. Det är lätt att kasta ur sig sådana där kasta-sladdar-förslag när man inte är kabelansvarig. En kabel kan vara bra att ha även om man inte kommer ihåg vad den hör till, för den kan passa till något helt annat. En dag står man där och behöver en kabel och då kan man bespara sig en resa till en kabelbutik genom att testa alla sladdar man har och hips vips passar en.

Folk som inte är kabelansvariga har en förmåga att först föreslå att man ska kasta sladdar och sen den dagen när man behöver en sladd står de där och säger “hur kan du inte ha en sladd som passar, du har ju hur många sladdar som helst”.

Jag har i alla fall en printerkabel, jag har inte kastat bort den. Den är grå. Det är fortfarande väldigt kaotiskt i lägenheten så jag har lagt den på någon säker plats där den inte ska kunna komma bort. Det är bara det att just nu kommer jag inte ihåg var den där smarta platsen är.

Jag håller på att störa ihjäl mig på det. Så pass mycket att jag satte mig ner för att blogga om det istället för att fortsätta städa upp lägenheten så att jag hittar kabel-jäveln.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *