Vårdnadstvist i samband med separation

Gullefjunet har en trollfamilj. Den består av Trollmor och Trollfar och trollbarnen. De flesta trollbarnen är egentligen smurfar. Trollfamiljen är typ 30 år gamla, det är min kusins troll och smurfar som hittats i något uthus. Så trollens hemvist är egentligen hos mormor och morfar.

Just nu är trollen favoritleksakerna så ibland när vi ska gå hem insisterar gullefjunet att de ska följa med. Så de där trollen brukar bäras fram och tillbaka mellan oss och mormor & morfars. Detta innebär att ibland när gullefjunet vill ha dem är de på det andra stället.

Tidigare i veckan sa mormor/morsan till mig att hon och morfar/farsan hade pratat och det här. De hade kommit fram till att det nog var bäst att Trollmor och Trollfar separerar och bor på var sitt ställe. Så att det alltid finns ett troll både hos oss och hos dem. Sen meddelade hon att deras förslag var att Trollfar ska bo hos dem och Trollmor hos oss.

Det här kommer det att bli vårdnadstvist om. Jag är minsann inte korkad. Jag vet varför de vill ha Trollfar och ger oss Trollmor. Trollmor löser nämligen hår så in i norden. Det är hår överallt där hon har varit. I sängen, på mattor och på kläder. Så vi vill inte heller ha Trollmor.

I ren protest bar jag hem alla trollen till mormor och morfar. Nu får de sköta hela trollfamiljen själva tills vi har rett ut det här. Vi kan ta Barbafamiljen istället.

2 thoughts on “Vårdnadstvist i samband med separation”

    1. De har ingen odör direkt. Det är ganska dragit i uthuset där de har stått i nått tiotal år så de har väl blivit ordentligt vädrade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *