Värre än julruschen

Det var dumt gjort av mig. Det erkänner jag. Jag åkte till Bromma Blocks. Men jag fattar inte – det är väl inte löningshelg i helgen? Var det inte löningshelg förra helgen? Det är kanske så att den här månaden har två löningshelger. Jag kunde i alla fall konstatera att det finns många människor som inte borde få ha någon lön så att de inte skulle kunna åka till shoppingcenter på löningshelger.

Så otroligt mycket folk. Som ni kanske vet tycker jag inte om mycket folk. Jag har aldrig varit med om att man inte kan hitta parkering på Bromma Blocks förut. Jag fick säkert snurra runt i en kvart och leta. Då stängde Systembolaget och helt plötsligt började det dyka upp tomma parkeringsrutor.

Vi var i det där leklandet de har också. Gullefjunet lekte och jag satt på en tygpall och studerad folk.

Folk som trängde sig, puttades, blockerade vägen för andra, inte visade någon som helt hänsyn till andra. Jag säger då bara det – stackars barn som måste gå till lekland med sådana där föräldrar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *