Vem är Douglas?

Det finns ju mycket man kan irritera sig på på Facebook. En mycket irriterande sak är när man får veta något som inte angår eller intresserar en också börjar man fundera över det.

Idag när jag väntade på t-banan läste jag på min vägg att en vän kommenterat på en av sina vänners status. Så då såg jag vad vännens vän hade skrivit.

Hon hade skrivit att Douglas är sjukskriven resten av säsongen för att han har sprickor i två tår. Då började jag fundera över vem Douglas var. Är Douglas någons make? Någons barn? Är han i så fall idrottsman? För annars blir man väl inte sjukskriven per säsong?

Det verkar ju inte som att Douglas är någon häst för hästar har ju inte tår. Inte hundar heller. Finns det några djur som har tår som kan tävla i något som de kan bli sjukskrivna ifrån en säsong?

Hela vägen hem satt jag och funderade över om Douglas är ett djur eller en människa och vad han jobbar med om han är människa om han blivit sjukskriven i en säsong. Ja nu överdrev jag kanske lite, men nästan halva vägen hem funderade jag över det där.

One thought on “Vem är Douglas?”

  1. På tåget på väg till flygplatsen så satt där flera andra med packning. Jag blev galet nyfiken på vart de skulle men vågade inte fråga, det kändes lite som stalkervarning över det… Ett par skulle i alla fall till Marocko, det “råkade” jag se när de langade upp en reseguide. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *