Vem bryr sig om Trillingnöten?

Jag är så jävla trött på att prata om Trillingnöten. Alltså jag är inte med och pratar om Trillingnöten, men jag måste lyssna på det. Jag vet inte hur många gånger den här månaden jag har hört någon säga “Också de har tagit bort Trillingnöten” när de tar en chokladbit ur Alladin-asken. Någon nappar och sedan maler folk på om den jävla Trillingnöten och hur upprörande det är att den har försvunnit.

Det senaste två dagarna är det maken som har startat Trillingnöts-konversationer, men han är minsann inte ensam om att vara oförmögen att ta en chokladbit utan att börja prata om Trillingnöten.

Jag tycker inte om sådan där choklad som finns i Aladdin och Paradisaskar så jag äter dem aldrig. Jag vet alltså varken hur Trillingnöten såg ut eller smakade och jag bryr mig inte heller. Hur var det innan Trillingnöten försvann? Tog alla en Trillingnöt och sa “Trillingnöten är godast” eller blev den godast när den försvann?

Det är nog det här som gör att jag är så dålig på att småprata med folk jag inte känner. Eller folk jag känner för all del. För jag är så ointresserad man bara kan bli av att prata om Trillingnötter. Vem bryr sig och har något att säga om Trillingnötter?

Varje gång någon tar en pralin och håller upp den framför mig och säger “De har tagit bort Trillingnöten” som om att jag skulle vara intresserad av att kommentera det så har jag lust att svara något i stil med “Men Piggelin finns kvar, tänk så hemskt om de tog bort Piggelinen”. Det säger jag förstås inte, jag är alltför artig för det. Så istället svarar jag “Mhm”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *