Vi har varit på stranden

Stranden saknade skugga. Visst blev det snyggt? Det vore ju synd om ingen såg att man plågat sig i solen.

Solbränna

Vi grävde ner maken i sanden. Jag deltog entusiastiskt i den aktiviteten. Så som jag skottade sand skulle ingen kunna ha gissat att jag plågades av värmen.

IMG_9156

Brorsan kom också hem idag, så nu sitter vi och tittar på fotbolls-VM. Alldeles nyss var det en karl som gjorde mål med vänster fot och om jag förstår kommentatorerna rätt så var det här med vänster fot “fantastiskt”. Sen gjorde en annan karl mål med höger fot några sekunder senare och det var tydligen inte lika bra att göra mål med höger fot för han fick inte lika mycket beröm.

3 thoughts on “Vi har varit på stranden”

  1. Hörru, du måste fixa framsidan oxå så kom ut nån mer dag! Vi kan gräva ner den andra pappan då men lat som jag är så får du kanske ta mitt grävpass!

    1. Jag har bättrat på det idag. Nu har jag en fyraårings hand mitt på ryggen också…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *