Vilket hallå över en mygga

Om man blev biten av en mygga mitt i vintern skulle man ju bli förvånad. Man skulle givetvis berätta om händelsen för vänner och bekanta. Kanske statusuppdatera på Facebook. Om man har en blogg så är ett myggbett mitt i vintern ett givet bloggämne.

Men vem tar myggan och lägger den i ett kuvert och skickar den till Naturhistoriska riksmuseets mygg- och flugexpert? Bara en Stockholmare skulle göra något sådant.

Orka liksom. Och varför? Trodde Stockholmaren att myggexperten hade ont om myggor på museet? Vilket skick var myggan i? Man får ju anta att den var död. Klappade han ihjäl myggan med en tidning och rev ut sidan och skickade den med myggan fastkletad?

7 thoughts on “Vilket hallå över en mygga”

  1. Hahaha! Jag blev attackerad av en mygga häromnatten. HÖGST irriterande! Till slut tror jag att Anders lyckades ha ihjäl den, men vart tog den vägen? Jag visste inte att man skulle skicka den nånstans.
    Men med tanke på hur den dog så kanske jag kan ta en pincett och pilla ut den ur hans öra? HAHA!
    😀

  2. Jag tror han skickade den så som man gjorde med fjärilar förr(?), med såna pyttenålar på en uppspänd tygduk. Och glas över givetvis. 🙂

    Sv: I love cola! Cola light är mitt stora beroende och jag dricker det 24/7.

  3. Jag är full med myggbett, nåja en fem sex stycken sådär. Dom kliar och jag river. HUR LÄNGE ska det hålla på? Vi kom hem 4 februari från myggland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *